London, fast good food

by

dsc00051.jpg

Dit weekend met Maarten naar London geweest. Altijd leuk meegenomen dit soort Trendwolves weekendwerk. De Leadersclub International reikte er de Gouden Palm 2008 voor het beste Europese resto concept uit. Het Londonse Leon, een fast good food concept werd laureaat. ZenZen, een bio fastfood concept uit Monaco kreeg zilver en de sushi resto Yooji’s uit Zurich kreeg brons. Rap en gezond was zo wat de rode draad door deze verkiezing. Deze uitreiking was niet echt de hoofdreden van ons bezoek maar Paul van het Gentse veggie resto Greenway had ons de citytrip warm aanbevolen omdat er de zaterdag een resto-wandeling op het programma stond langs de meest trendy fastfoodzaken in London. Veel Sushi op transportbanden gezien en een heel divers gamma gezonde fastfood en smoothies. Trendy London eet blijkbaar snel maar ook gezond.

Wahaca, een Mexicaan die ik jullie hard kan aanbevelen. Eerst en vooral lekker want daar gaat het allemaal om maar ook een heel aangename inrichting. Alhoewel je in een kelder zit heb je helemaal geen benepen gevoel. De verdieping tussen gelijkvloers en kelder is aan de vitrine deels open gemaakt waardoor je van buiten naar binnen kan kijken maar omgekeerd ook van binnen de mensen op straat kan zien voorbijkomen. Daarbij komt dat ze een heel uitgebreide kaart hebben en dat je heel snel en vriendelijk wordt bediend. De hyperkinetische Kasper Stuart van de Wok&Tandoor in A’pen was onze gids en loodste ons als een ervaren gids door het London waar hij zich als een vis in het water voelt.

dsc00076.jpg

Toch ook een leuke fietsfoto kunnen maken met mijn nieuw cameraatje (Sony Cybershot met Zeiss lens). De fiets wint beetje bij beetje terrein in London. Net zoals in Parijs delen fietsen en bussen er dezelfde afzonderlijke rijstroken. De fiets blijft sowieso het snelste vervoermiddel in de stad want files zijn er ook de gesel van de Londenaars.

Tags: , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: